Pharmea.nl

Pharmea – Marktleidende leverancier van ademhalingsbescherming FFP2 / FFP3.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

PHARMEA ADEMHALINGS-BESCHERMMASKER FFP3 NR

Deze Ademhalingsbeschermmasker met beschermingsklasse FFP3 NR biedt maximale bescherming tegen giftige en schadelijke soorten stof, rook en aerosolen. De totale lekkage mag niet meer dan 5% bedragen en ze moeten 99% van alle deeltjes tot 0,6 μm filteren. Dit type masker filtert ook giftige, oncogene en radioactieve deeltjes uit.

Adviesprijs € 12,50 voor cup model per 4 stuks
Adviesprijs € 9,95 voor gevouwen model per 4 stuks

Slider

Pharmea FFP3 NR CUP MODEL (99%)

Ademhalingsbeschermingsmasker (type cup). Robuust exterieur. Pharmea-beschermingsklasse FFP3 wordt gebruikt in werkomgevingen die dertig keer de grenswaarden voor beroepsmatige blootstelling voor branche specifieke waarden overschrijden. Ze worden veel gebruikt in de chemische industrie.

VEILIG EN COMFORTABEL

Superzachte binnenkant die gemakkelijk naar de neus wordt gevormd. Door de lage ademhalingsweerstand is het comfortabel in gebruik gedurende langere tijd.

TOEPASSINGS

Ontwerp is bedoeld ter bescherming tegen dodelijk gevaar of ter vermindering van het risico van gevaren die de gezondheid ernstig en onomkeerbaar kunnen schaden, zoals uitbraken van fijn stof in de lucht, zoals verschillende virussen. Dit masker wordt o.a. gebruikt bij het werken met cytostatica

Maak uw handen grondig schoon voordat u het masker opzet. Cup het masker in één hand met uw vingers over de neusriem en laat de hoofdbanden over uw hand hangen.

Houd het masker onder de kin vast met het neusstuk naar boven terwijl u de onderste riem over uw hoofd trekt en onder uw oren plaatst. Trek vervolgens de bovenste riem over uw hoofd.

Gebruik uw vingers om de neusriem tegen de neus te drukken, zodat deze zich aanpast aan de vorm van de neus en goed sluit.

Zorg ervoor dat het masker voor gebruik geen lucht lekt. Voer een pasvormcontrole uit om er zeker van te zijn dat het masker geen lucht lekt.

CONTROLLE MASKER CUP VORM

Om de pasvormcontrole uit te voeren, plaatst u beide handen volledig rond het masker en ademt u krachtig uit. Als u een lek opmerkt, corrigeer dan de neusriem, het masker en / of de banden. Vervang het masker onmiddellijk als het beschadigd is, u vreemde geuren ruikt of als het masker vochtig is geworden.

PHARMEA.NL

Verkoopt non medical en medical gezichtsmaskers voor de gezondheidszorg, apotheken, supermarkten, retail en andere bedrijven.