Pharmea.nl

Pharmea – Marktleidende leverancier van ademhalingsbescherming FFP2 / FFP3.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

PHARMEA ADEMHALINGS-BESCHERMMASKER FFP2 NR

Deze Ademhalingbeschermmasker is opgenomen in categorie III, de strengste categorie. Elk afzonderlijk product is duidelijk gemarkeerd met CE-markering. Pharmea FFP2 NR vermindert de blootstelling van de drager aan fijnstof, inclusief grote druppels en aerosol.

Adviesverkooprijs: € 17,50 per 10 stuks

Slider

FFP2 (1 stuk)

FFP2 (5 stuks)

FFP2 (10 stuks)

Dit is een product met CE-markering

Pharmea Ademhalingsbeschermmasker FFP2

Dit ademhalingsbeschermingsmasker met classificatie FFP2 is een comfortabel opvouwbaar masker. Het masker zit dicht bij het gezicht en bedekt zowel mond als neus. Beschermt tegen vaste deeltjes en aërosolen, tot 95% van de deeltjes. Het masker is uitsluitend voor eenmalig gebruik. Goedgekeurd volgens EN149: 2001 + A1: 2009. Volledig CE gecertificeerd. CE 2163. Elk masker is voorzien van het lotnummer en certificering en afzonderlijk verpakt in een verzegelde PP-zak.

Structuur en samenstelling:

LAAG 1

Spun-Bonded pp nowoven

LAAG 2

Melt-Blown pp nowoven

LAAG 3

Spun-Bonded pp nowoven

LAAG 4

Melt-Blown pp nowoven

LAAG 5

Spun-bonded pp nowoven

NEUSSTEUN

Flexibel polypropyleen

OORLUSSEN

Polyester

PHARMEA FFP2 NR

Beschermt tegen vaste deeltjes en aërosolen, tot 95% van de deeltjes.

Pharmea FFP2 NR Adembescherming

Maak uw handen goed schoon voordat u het masker opzet. Plaats het masker over de neus en mond zodat de tekst op het masker naar buiten wijst.

Plaats de elastiekjes achter de oren. Pas de elastiekjes aan om ervoor te zorgen dat het masker goed sluit tegen de mond en neus.

Gebruik je vingers om de neusriem tegen de neus te drukken, zodat deze zich aanpast aan de vorm van de neus en goed sluit.

Gebruik je vingers om de neusriem tegen de neus te drukken, zodat deze zich aanpast aan de vorm van de neus en goed sluit.

Waarschuwingsinstructies Pharmea FFP2 ademhalingsbeschermingmasker

  • Als de instructies niet nauwkeurig worden opgevolgd en beperkingen op het gebruik van het product niet worden opgevolgd, kan de effectiviteit van het masker ernstig worden aangetast, wat kan leiden tot letsel en ziekte.
  • Het masker voegt geen zuurstof toe. Gebruik het masker alleen in een goed geventileerde omgeving met minimaal 19% zuurstof. Gebruik het masker niet als de zuurstofconcentratie lager is dan 19%.
  • Gebruik ze niet in explosieve atmosferen.
  • Verlaat de werkplek onmiddellijk en keer terug naar een omgeving met frisse lucht als zich ademhalingsmoeilijkheden of duizeligheid of een ander noodgeval voordoet.
  • Gezichtshaar of baard en speciale gelaatstrekken kunnen de effectiviteit van het masker verminderen.
  • Verander of modificeer het masker op geen enkele manier. Het masker is uitsluitend voor eenmalig gebruik.

HOUDBAARHEIDSTIPS

Opslaan in een droge, geventileerde en niet-corrosieve omgeving. Verwijderd houden van vuur en brandbare stoffen. Vermijd direct zonlicht en regen of sneeuw tijdens transport.

TOEPASSING

Dit product is geclassificeerd als categorie III persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) volgens de PBM-verordening (EU) 2016/425 en voldoet aan deze verordening via de geharmoniseerde Europese norm EN 149: 2001 + A1: 2009. PBM Cat. III: Het ontwerp is bedoeld ter bescherming tegen dodelijk gevaar of ter vermindering van het risico van gevaren die de gezondheid ernstig en onomkeerbaar kunnen schaden, zoals uitbraken van fijnstof in de lucht, zoals verschillende virussen. Het RIVM adviseert het gebruik van FFP2 maskers in geval van bronchoscopie, cardiopulmonale reanimatie, tracheale intubatie, niet-invasieve beademing, handmatige beademing, optiflow, tracheostomie, handelingen aan het tracheostoma en uitzuigingen.

HOUDBAARHEIDSDATUM

Twee jaar.

PHARMEA.NL

Verkoopt non medical en medical gezichtsmaskers voor de gezondheidszorg, apotheken, supermarkten, retail en andere bedrijven.